СКАЧАТЬ БЕСПЛАТНО - Завадський Й.С. Менеджмент. Підручник для студ. вищих навч. закл. У 2-х томах, Том 2. Київ: Видавництво Європейського університету, 2003, 6 - Учебники по финансам и праву
Понедельник, 05.12.2016, 19:33
Приветствую Вас Гость | RSS


Меню сайта
Статистика

Онлайн всего: 2
Гостей: 2
Пользователей: 0

Конструктор Профессиональных 
Адаптивных Лендингов + 2 Бесплатных Домена, 170+ шаблонов!

Форма входа

Каталог статей

Главная » Книги » Мои книги

Завадський Й.С. Менеджмент. Підручник для студ. вищих навч. закл. У 2-х томах, Том 2. Київ: Видавництво Європейського університету, 2003, 6



СКАЧАТЬ КНИГУ:
"Завадський Й.С. Менеджмент. Підручник для студ. вищих навч. закл. У 2-х томах, Том 2. Київ: Видавництво Європейського університету, 2003, 6"





Усебічно висвітлено основні питання теорії і методології державного управління і регулювання економіки, структури і функції органів державного управління за ринкових умов, економічний механізм господарювання, адміністративні, економічні та соиіально-психологічні методи менеджменту.
Розкрито особливості організації менеджменту у виробничих, переробних підприємствах, підпрікметвах малого бізнесу, включаючи ведення успішного франчайзингу, управління комерційним підприємництвом і агросервісними підприємствами.
Розглянуто ключові питання організації управлінського процесу — планування і регламентації робо і и апарату управління, здійснення оперативного управління і диспетчеризації, документаційного забезпечення менеджменту, інвестиційний і інноваційний менеджмент, а також екологічний менеджмент. Один із заключних розділів книги присвячено удосконаленню діючих і проектуванню нових систем управління, оцінці ефективності змін і нововведень у менеджменті. Досить широко представлено особливості мистецтва організації спільної праці і спілкування в менджменті. оволодіння прийомами адміністрування за ринкових умов, подолання негативних проявів бюрократизму. Для широкої чигацької аудиторії безперечний інтерес становить зарубіжний досвід організації менеджменту в країнах Західної Європи, Ізраїлі, США, Японії, а також в Китаї. Чи не вперше в контексті економічної безпеки і економічної розвідки розглянуто актуальні питання управління зовнішньоекономічною діяльністю в Україні, шо відсвяткувала своє перше десятиріччя.
Для студентів економічних спеціальностей витих навчальних шеладів, науково-педагогічних працівників, керівників і спеціалістів органів управління.
Зміст:
Вступ
Розділ 1. Державне управління і регулювання економіки
1.1. Суть і необхідність державного втручання в економіку
1.2. Основні теорії державного управління і регулювання економіки
1.3. Форми і методи державного регулювання економіки
Розділ 2. Система органів державного управління та їх функції
2.1. Організаційна структура органів державного управління
2.2. Агропромисловий комплекс України як об'єкт управління
2.3. Функції Міністерства аграрної політики України, обласних та районних управлінь сільського господарства і продовольства
Розділ 3. Господарський механізм агропромислового комплексу
3.1. Суть і зміст господарського механізму
3.2. Організаційний механізм і структура управління
3.3. Програмно-цільовий підхід до управління
3.4. Удосконалення організаційного механізму та структур управління
Розділ 4. Економічний механізм господарювання і методи управління
4.1. Поняття про економічний механізм і економічні методи управління
4.2. Планування в економічному управлінні виробництвом
4.3. Комерційний (господарський) розрахунок у менеджменті
4.4. Економічний аналіз у системі менеджменту
Розділ 5. Соціально-психологічні аспекти менеджменту
5.1. Роль людського фактора і соціальної психології в менеджменті
5.2. Особистість як об'єкт менеджменту
5.3. Менеджмент групової (колективної) діяльності
5.4. Психологія організаторської діяльності керівника
Розділ 6. Управління у виробничих підприємницьких формуваннях
6.1. Організація управління у виробничих підприємствах
6.2. Управління в господарських товариствах
6.3. Управління в сільськогосподарських кооперативах
6.4. Управління у спільних підприємствах
6.5. Управління в селянських (фермерських) господарствах
Розділ 7. Менеджмент переробних підприємств
7.1. Організаційні основи створення і функціонування переробних підприємств
7.2. Система управління переробною і харчовою галузями
7.3. Економічний механізм функціонування переробних підприємств та їх взаємовідносин з товаровиробниками
7.4. Управління процесом переробки і зберігання сільськогосподарської продукції на підприємствах харчової та переробної промисловості
Розділ 8. Управління підприємствами малого бізнесу
8.1. Особливості малого бізнесу
8.2. Характеристика організаційно-правових форм малого бізнесу
8.3. Початок справи і управтіння малим бізнесом
8.4. Ведення успішного франчайзингу
Розділ 9. Управління комерційним підприємництвом
9.1. Суть та організаційно-правові форми комерційної діяльності
9.2. Державне регулювання комерційної діяльності
9.3. Кооперація при загсі.-влі і збуті товарів
9.4. Управління оптовою і роздрібною торгівлею за ринкових умов
Розділ 10. Управління в системі агросервісного підприємництва
10.1. Управління агрохімічним обслуговуванням підприємств
10.2. Управління матеріально-технічним обслуговуванням та сервісним забезпеченням
10.3. Створення і управління діяльністю машинно-технологічних станцій
10.4. Управління лізингом і лізинговими операціями
Розділ 11. Організація, нормування і оплата праці апарату управління
11.1. Формування і організація роботи апарату управління
11.2. Організаційно-правова регламентація роботи апарату управління
11.3. Нормування і оплата праці персоналу управління
11.4. Проведення масових організаційних заходів і раціональне використання робочого часу
Розділ 12. Оперативне управлінн» і диспетчеризація в менеджменті
12.1. Зміст оперативного управління і задачі його удосконалення
12.2. Проектування і впровадження диспетчерської служби
12.3. Організація функціонування диспетчерської служби
12.4. Оцінка ефективності диспетчеризації
Розділ 13. Документаційне забезпечення менеджменту
13.1. Документація в системі менеджменту
13.2. Документування управлінської діяльності підприємств, організацій і установ
13.3. Організація документообороту і забезпечення управлінського процесу документованою інформацією
13.4. Вимоги щодо організації діловодства і архівної справи
Розділ 14. Управління інвестиційними процесами
14.1. Інвестиційні процеси як об'єкт управління
14.2. Фінансовий стан підприємства та управління формуванням інвестицій
14.3. Планування інвестицій і розробка інвестиційного проекту
14.4. Оцінка та реалізація інвестиційного проекту
Розділ 15. Інноваційний менеджмент
15.1. Особливості інноваційних процесів у ринкових умовах
15.2. Органи управління нововведеннями і їх функції
15.3. Планування і оцінка інновацій
15.4. Сприяння розвитку інноваційних процесів і нововведень
Розділ 16. Екологічний менеджмент
16.1. Екологічна ситуація, концепція і функції екологічного менеджменту
16.2. Органи управління природокористуванням і охороною оточуючого середовища
16.3. Управління використанням природних ресурсів і охороною навколишнього середовища
16.4. Використання економічних методів в управлінні природокористуванням і охороною зовнішнього середовища
Розділ 17. Мистецтво управління
17.1. Суть і складові мистецтва управління
17.2. Організація спільної праці і спілкування в менеджменті.
17.3. Оволодіння мистецтвом адміністрування за умов ринкової економіки
17.4. Бюрократизм і подолання його негативних проявів
Розділ 18. Удосконалення діючих і проектування нових систем менеджменту
18.1. Необхідність внесення змін в організацію менеджменту
18.2. Раціоналізація і проектування систем менеджменту
18.3. Оцінка ефективності змін і нововведень в системі менеджменту
Розділ 19. Управління зовнішньоекономічною діяльністю: економічна безпека, економічна розвідка
19.1. Суть і значення управління економічною безпекою
19.2. Принципи, функції та механізм економічної безпеки
19.3. Економічна розвідка в управлінні зовнішньоекономічною діяльністю
19.4. Інформаційне забезпечення економічної розвідки
Розділ 20. Зарубіжний досвід організації менеджменту
20.1. Моделі переходу до ринку у практиці світової економіки
20.2. Досвід удосконалення управління в Китаї
20.3. Управління в країнах Швеції, інших Західної Європи та Ізраїлі
20.4. Сучасний американський та японський менеджмент
Література

Категория: Мои книги | Добавил: credit (25.06.2010)
Просмотров: 5043 | Рейтинг: 2.7/3

Copyright MyCorp © 2016